Zo word je onweerstaanbaar

onweerstaanbaar

 

Lukt het je maar niet om de aandacht te trekken van die leuke dame in de supermarkt, gym of op kantoor? Dan zijn de volgende tips speciaal voor jou. Want aantrekkingskracht gaat veel verder dan alleen het uiterlijk. Lees en leer!

 

Muziek

Speel je een instrument? Dan heb je geluk, want onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen het aantrekkelijk vinden wanneer een man goed is in het bespelen van een instrument. Al zal het wel uitmaken welk instrument dat is, een gitaar staat toch wat stoerder dan een man met een triangel. 

 

Spieren

Je ontkomt er niet aan; vrouwen zien je pas staan wanneer je regelmatig naar de gym gaat. Uit onderzoek blijkt dat mannen met een getraind lichaam vaker vrouwen aantrekken dan mannen met een buikje. Maar let op, vrouwen zijn niet op zoek naar een grote spierbundel. Een slank en licht gespierd lichaam is precies goed.

 

Baard

Laat je stoppelbaard staan. Een gezicht zonder baard lijkt jaren jonger. Een baard van 4 tot 6 dagen geeft je een meer mannelijke en rauwe look. Vrouwen zoeken een man, geen jongetje.

 

Ben aardig

Simpel! Ben aardig tegen een vrouw, toon interesse, vraag eens hoe het met haar gaat. Uit onderzoek blijkt dat mannen die regelmatig interesse tonen en zich galant gedragen door vrouwen als sexy worden beschouwd. Dus de deur voor haar openhouden, haar jas aannemen en de stoel aanschuiven scoort punten!

 

Draag rood

Onbewust zullen vrouwen zich sneller aangetrokken voelen tot mannen die rood dragen dan welke andere kleur dan ook. 

 

Humor

Mannen die het voor elkaar krijgen een vrouw te laten lachen zitten gebeiteld. Wanneer een vrouw je grappig vindt is de kans dat ze voor je valt vele malen groter. 

 

Geur

Geur is heel bepalend voor vrouwen bij het kiezen van een partner. Als grootste afknapper wordt steevast een onprettige geur genoemd. Dus tanden poetsen en oksels wassen! Kies voor een aftershave of deodorant met toegevoegde geuren in plaats van de geurvrije variant. 

 

Ben jezelf

Het bovenstaande helpt je om de kans op een partner te vergroten. Maar aan het eind van de dag moet ze je leuk vinden om wie je bent. Probeer dus niet geforceerd iemand ander te zijn, vroeg of laat val je dan door de mand. Be yourself en de perfecte vrouw komt hoe dan ook een keer voorbij!